Koffie in Amsterdam

Leuke koffietentjes in Amsterdam vinden?

Ben je op zoek naar een leuke koffietent in Amsterdam? Dan ben je hier aan het goede adres. Met dit overzicht help ik je op weg naar de leukste Amsterdamse koffietentjes. Wil je lekkere koffie drinken en tegelijkertijd de leukste plekken van de hoofdstad van Nederland ontdekken? Op deze pagina neem ik je mee naar de meest favoriete koffieplekjes in mijn eigen woonplaats; Amsterdam.

Koffie in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is een van de meest gezellige en knusse wijken van Amsterdam. Terwijl je er wel super leuke bezienswaardigheden vindt, vallen de toeristen en toeristische trekpleisters in Amsterdam Oost niet op. De verdeling van het aantal leuke dingen om te doen voor toeristen in Amsterdam is perfect als je het mij vraagt. Het gebied is voornamelijk gericht op de bewoners. Ook zijn vele speciaalzaken, winkels en boetiekjes voor en door de Amsterdammer zelf. Zo ook de koffietentjes in Amsterdam Oost.

Zoek je een buurt in Amsterdam om koffie te drinken en wil je niet overlopen worden door een horde toeristen? Ga dan naar Amsterdam Oost. Hier is een breed aanbod aan leuke koffietentjes te vinden. Mijn keuze voor het leukste koffietentje van Oost is de Jonge admiraal.

De leukste koffietent in Amsterdam Oost vind je aan de Javastraat 149.

Dit koffiehuis heeft heerlijke koffie en een ruime keuze verse thee. Binnen is het net een woonkamer, kun je lekker spelletjes spelen en knus op de bank of heerlijke stoelen zitten. Met mooi weer is er ook genoeg plek om buiten een heerlijk bakje koffie te drinken.